Nancy Florence Savard

Nancy Florence Savard
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1962

Kanadalı yapımcı ve yönetmen.

Acemi Kaşifler: Görevimiz Kocaayak (2017), The Legend of Sarila (2013) ve Le baiser sous le gui (2006) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2017 Acemi Kaşifler: Görevimiz Kocaayak
2013 The Legend of Sarila
2006 Le baiser sous le gui (Kısa Film)

Televizyon

2002 La légende du sapin de Noël (TV Filmi)

Yapımcı

2017 Acemi Kaşifler: Görevimiz Kocaayak
2014 Le Coq de St-Victor
2013 The Legend of Sarila
2006 Le baiser sous le gui (Kısa Film)

Televizyon

2006 W: The Series
2002 La légende du sapin de Noël (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Nancy Florence Savard Fotoğrafları

Nancy Florence Savard Fotoğrafları Nancy Florence Savard Fotoğrafları Nancy Florence Savard Fotoğrafları Nancy Florence Savard Fotoğrafları Nancy Florence Savard Fotoğrafları