Nastassja Kinski

Nastassja Kinski
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.1.1961
Doğum Yeri:Berlin

Alman oyuncu.

Tam adı Nastassja Aglaia Nakszynski'dir. Babası da kendisi gibi oyuncu olan Klaus Kinski'dir. İlk kez 1975 yılında Faux mouvement isimli filmde rol alarak oyunculuk yapmaya başlamıştır. Paris, Texas (1984), Tess (1979), Kedi Kız (1982) ve Hız Sınırı (1994) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2013 Sugar
2012 Il turno di notte lo fanno le stelle (Kısa Film)
2006 Inland Empire
2004 À ton image
2003 Gauguin
2002 .com for Murder
2001 Minik Kaçamaklar
2001 Le piège d'une liaison
2001 Diary of a Sex Addict (Video)
2001 Cold Heart
2001 Beyond the City Limits
2001 Amerikan Rapsodi
2000 Time Share
2000 The Magic of Marciano
2000 Red Letters
2000 İhtirasın Bedeli
1999 Suspicion
1999 En Büyük Günah
1998 Susan a un plan
1998 Savior
1998 Entre amis & voisins
1998 Ciro norte (Kısa Film)
1997 Sürpriz Babalar
1997 Little Boy Blue
1997 Bir Gecelik Aşk
1996 Somebody Is Waiting
1994 Hız Sınırı
1994 Crackerjack
1993 Si loin, si proche!
1993 La bionda
1992 In camera mia
1991 Şafak
1991 Humiliés et Offensés
1990 Le soleil même la nuit
1990 Il segreto
1989 Les eaux printanières
1989 Clair
1988 Magdalene
1987 Aşk Hastalığı
1985 Harem
1985 Devrim
1984 Paris, Texas
1984 New Hampshire Oteli
1984 Maria'nin Aşıkları
1984 Faut pas en faire un drame
1983 Symphonie du printemps
1983 La lune dans le caniveau
1983 İhtiras
1982 Kedi Kız
1981 Yürekten Biri
1979 Tess
1978 Utanmayanlar
1978 Aşkımız Bir Günahtı
1976 Une fille... pour le diable
1975 Faux mouvement

Televizyon

2004 La femme mousquetaire (Mini Dizi)
2003 Les liaisons dangereuses (Mini Dizi)
2002 Nous n'irons plus au bois (TV Filmi)
2001 Washington Police
2001 L'enfant qui venait d'ailleurs (TV Filmi)
2001 Confiance aveugle (TV Filmi)
2000 Une rencontre pour la vie (TV Filmi)
2000 Alerte imminente (TV Filmi)
1997 Les charmes de la vengeance (TV Filmi)
1996 1914-1918 (Mini Belgesel - Seslendirme)
1996 L'anneau de Cassandra (TV Filmi)
1977 Tatort
1977 Notsignale

Görev Aldığı Yapımlar

Nastassja Kinski Fotoğrafları

Nastassja Kinski Fotoğrafları Nastassja Kinski Fotoğrafları Nastassja Kinski Fotoğrafları Nastassja Kinski Fotoğrafları Nastassja Kinski Fotoğrafları