Natalie Morales

Natalie Morales
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :15.02.1985
Doğum Yeri:Florida

ABD'li oyuncu.

Park ve Bahçeler (2010-2015), Ezeli Rekabet (2017), Abby's (2019) ve Girls (2014-2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Little Things
2020 Happily
2019 Stuber – Çılgın Sürücü
2018 Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde (Seslendirme)
2017 Ezeli Rekabet
2017 Ascent (Kısa Film)
2014 James Joyce's Love Letters with Natalie Morales (Kısa Film)
2013 Donna Bachler's A Homecoming (Kısa Film)
2012 Freeloaders
2011 6 Month Rule
2010 Seni Uzaktan Sevmek
2010 Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 The Time Machine (Kısa Film)
2006 Pimp My Ride (Video Oyunu - Seslendirme)

Televizyon

2020 Dead to Me
2019 Sunnyside
2019 Harley Quinn (Seslendirme)
2019 An Emmy for Megan
2019 Abby's
2019 Santa Clarita Diet
2018 Room 104
2018 Dream Corp LLC
2018 Alex, Inc.
2018 BoJack Horseman (Seslendirme)
2017 Budding Prospects (Kısa Film)
2017 Powerless
2017 Making History
2017 Imaginary Mary
2017 Grace et Frankie
2017 Crashing
2017 Losing It (TV Filmi)
2016 The Grinder
2015 Girls
2015 Park ve Bahçeler
2014 Trophy Wife
2013 The Ladies & The Gents
2013 90210 Beverly Hills - Nouvelle génération
2012 Haber Stüdyosu
2011 The Cape
2010 The Subpranos
2010 FBI: Duo très spécial
2009 Rockville CA
2009 Boldly Going Nowhere (TV Filmi)
2008 The Middleman
2008 Quitters (TV Filmi)
2006 Les experts: Miami

Görev Aldığı Yapımlar

Natalie Morales Fotoğrafları

Natalie Morales FotoğraflarıNatalie Morales FotoğraflarıNatalie Morales FotoğraflarıNatalie Morales FotoğraflarıNatalie Morales Fotoğrafları