Nathalie Emmanuel

Nathalie Emmanuel
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.3.1989
Doğum Yeri:Essex

İngiliz aktris. Tam adı Nathalie Joanne Emmanuel’dir.

Nathalie Emmanuel’in annesi Dominikalı babası Saint Lucialıdır. Nathalie Emmanuel’in kökeni yarı İngiliz köklerine dayanmaktadır.

Louise adında bir ablası vardır. Küçük yaşlardan beri oyuncu olmayı düşünen Nathalie Emmanuel 10 yaşında iken The Lion King’de oynamıştır.

Nathalie Emmanuel’in ünlü olmasına neden olan dizi ise Hollyoaks dizisidir. Hollyoaks dizisinde canlandırdığı Sasha Valentine karakteri ile büyük bir çıkış yapmıştır.

Nathalie Emmanuel’in dünya çapında tanınırlığı arttıran dizi ise Game of Thrones yani Taht Oyunları dizisidir. Game of Thrones, Taht Oyunları dizisinde canlandırdığı Missandei karakteri ile dünya çapında tanınan bir isim haline gelmiştir.

Filmografi

2018 Maze Runner: The Death Cure
2017 The Fate of the Furious
2015 Furious 7
2015 Maze Runner: The Scorch Trials
2012 Twenty8k

Televizyon

2013 Game of Thrones
2012 Websex: What's the Harm?
2011 Casualty
2011 Misfits
2009 Hollyoaks: The Morning After the Night Before
2008 Hollyoaks Later
2006 Hollyoaks

Görev Aldığı Yapımlar

Nathalie Emmanuel Fotoğrafları

Nathalie Emmanuel Fotoğrafları Nathalie Emmanuel Fotoğrafları Nathalie Emmanuel Fotoğrafları Nathalie Emmanuel Fotoğrafları Nathalie Emmanuel Fotoğrafları