Nathan Crooker

Nathan Crooker
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1980
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Stuffer (2010), Peace of Mind (2008) ve On the Verge (2013) filmleriyle tanınmıştır. Genelde kısa filmler üzerine çalışmaları vardır. 2017 yılı yapımı Strange Events filmi yönetmenlik yaptığı ilk uzun metraj çalışmadır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Charlotte 2
2018 Midnight Delivery (Kısa Film)
2017 Strange Events
2017 Consciousness (Kısa Film)
2016 Daughtry: Torches (Kısa Video)
2015 Playback (Kısa Film)
2015 Walk the Moon: Different Colors (Kısa Video)
2014 Like a Hurricane (Kısa Film)
2013 On the Verge (Kısa Film)
2010 Stuffer (Kısa Film)
2008 Peace of Mind (Kısa Film)

Yapımcı

2018 Midnight Delivery (Kısa Film)
2018 Before Someone Gets Hurt
2017 Consciousness (Kısa Film)
2015 Playback (Kısa Film)
2014 Like a Hurricane (Kısa Film)
2013 Invincible (Kısa Film)
2013 On the Verge (Kısa Film)
2010 Stuffer (Kısa Film)
2008 Peace of Mind (Kısa Film)
2007 Karl (Kısa Film)

Televizyon

2018 Gray Ground (Mini Dizi)

Senaryo

2019 Charlotte 2
2018 Midnight Delivery (Kısa Film)
2017 Strange Events
2017 Consciousness (Kısa Film)
2015 Playback (Kısa Film)
2014 Like a Hurricane (Kısa Film)
2013 On the Verge (Kısa Film)
2008 Peace of Mind (Kısa Film)

Oyuncu

2016 Power of Prayer (Kısa Film)
2010 The Deafening Silence of a Very Bright Light
2009 Thinly Veiled
2005 This Revolution
2004 The Fallen
2002 People Are Dead

Televizyon

2008 Law & Order: Criminal Intent
2018 Gray Ground (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Nathan Crooker Fotoğrafları

Nathan Crooker Fotoğrafları Nathan Crooker Fotoğrafları Nathan Crooker Fotoğrafları Nathan Crooker Fotoğrafları Nathan Crooker Fotoğrafları