Nathan Stewart-Jarrett

Nathan Stewart-Jarrett
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :4.12.1985
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.

Central School of Speech and Drama mezunudur. Dom Hemingway (2013), Utopia (2013-2014) ve Misfits (2009-2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Argument
2020 Şeker Adamın Laneti
2019 Mope
2019 Kral Olacak Çocuk
2018 Vita & Virginia
2018 Benjamin
2017 National Theatre Live: Angels in America Part Two - Perestroika
2017 National Theatre Live: Angels in America Part One - Millennium Approaches
2016 Pregnant Pause (Kısa Film)
2016 Everyday Performance Artists (Kısa Film)
2015 Two Down (Seslendirme)
2015 Pink Grapefruit (Kısa Film)
2015 Base (Kısa Film)
2014 Years & Years: Real (Kısa Video)
2014 War Book
2014 The Face of an Angel
2013 Dom Hemingway
2012 The Comedian
2011 Will You Marry Me? (Kısa Film)
2011 Misfits: Erazer (Video)

Televizyon

2020 Dracula (Mini Dizi)
2019 Four Weddings and a Funeral
2019 Adulting (Mini Dizi)
2020 The Trial of Christine Keeler
2017 Famous in Love
2017 Cassandra French's Finishing School
2016 The Collection
2016 Houdini and Doyle (Mini Dizi)
2015 Prey
2015 Drunk History: UK
2014 The Great War: The People's Story (Mini Belgesel Dizi)
2013 The Vatican (TV Filmi)
2013 The Paradise
2014 Utopia
2010 Money (Mini Dizi)
2009 The Bill
2009 Coming Up
2012 Misfits
2010 Casualty

Görev Aldığı Yapımlar

Nathan Stewart-Jarrett Fotoğrafları

Nathan Stewart-Jarrett Fotoğrafları Nathan Stewart-Jarrett Fotoğrafları Nathan Stewart-Jarrett Fotoğrafları Nathan Stewart-Jarrett Fotoğrafları Nathan Stewart-Jarrett Fotoğrafları