Naz Çağla Irmak

Naz Çağla Irmak
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :31.05.1997
Doğum Yeri:Ankara

Türk oyuncu.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi mezunu olan Irmak, oyunculuk dünyasına Bizim Evin Halleri dizisi ile adım attı. 2015 yılında rol aldığı Kırgın Çiçekler dizisi ile adını duyuran Naz Çağla Irmak, 2018 yılında ise Çakallarla Dans 5 filminde Leyla karakterine hayat verdi. Oyuncu Hülya Gülşen Irmak'ın kızıdır.

Filmografi

2022 Demir Kadın Neslican
2020 Amacı Olmayan Grup
2018 Çakallarla Dans 5

Televizyon

2021 Ayak İşleri
2021 Tövbeler Olsun
2018 Kırgın Çiçekler
2004 Bizim Evin Halleri

Görev Aldığı Yapımlar

Naz Çağla Irmak Fotoğrafları

Naz Çağla Irmak FotoğraflarıNaz Çağla Irmak FotoğraflarıNaz Çağla Irmak FotoğraflarıNaz Çağla Irmak FotoğraflarıNaz Çağla Irmak Fotoğrafları