Naz Elmas

Naz Elmas
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :16.6.1983
Doğum Yeri:İstanbul

Türk sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusu. 

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet'te okudu. Liseyi ise yabancı dil eğitimi veren Özel Kalamış Lisesi'nde okudu.

Üniversite son sınıfta okurken, Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz'in sevgilisi Havin'i canlandırdı. G.O.R.A filminde konuk oyunculuk yaparak, Erşan Kuneri'nin sekreterini canlandırdı. Sonrasında Candan Öte adlı dizide Gülen rolünü canlandırdı. 2007 yılında El Gibi adlı dizide oynamıştır. Doktorlar dizisinde 'Eylül' karakterini canlandırmıştır. Oyuncunun son olarak birçok usta oyuncuyla oynadığı Nefes dizisi 21 Kasım 2009 tarihi itibariyle yayından kaldırıldı. 2011 yılında Star TV'de yayınlanan Ay Tutulması adlı diziyle oyunculuk kariyerine devam eden oyuncu, bu dizinin finali ile birlikte yine Star TV'de yayınlanan Bir Ömür Yetmez adlı dizide 'Melek' karakterini oynadı.

Filmografi

2018 Tut Yüreğimden Anne
2015 Bizim Hikaye
2014 Stajyer Mafya
2011 Ya Sonra
2003 G.O.R.A

Televizyon

2017 Bahtiyar Ölmez
2016 İstanbul Sokakları
2016 Kördüğüm
2014 Filinta 'Bir Osmanlı Polisiyesi'
2013 Merhamet
2013 Güzel Çirkin
2012 Ustura Kemal
2012 Böyle Bitmesin
2011 Bir Ömür Yetmez
2011 Ay Tutulması
2009 Nefes
2007 Kelebek Çıkmazı
2007 El Gibi
2008 Doktorlar
2006 Candan Öte
2004 Şansa Bak
2004 Haziran Gecesi
2002 Gülbeyaz


Görev Aldığı Yapımlar

Naz Elmas Fotoğrafları

Naz Elmas Fotoğrafları Naz Elmas Fotoğrafları Naz Elmas Fotoğrafları Naz Elmas Fotoğrafları Naz Elmas Fotoğrafları