Nazlı Bulum

Nazlı Bulum
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.07.1992
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. 2012 yılında Çıplak Gerçek dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, daha sonra Mavi Dalga dizisinde rol almıştır.

Filmografi

2022 Birlikte Öleceğiz
2022 Hilal, Feza and Other Planets
2021 Beni Sevenlerin Listesi
2021 I'll Leave You Two Alone (Kısa Film)
2021 Cemre & Eda (Kısa Film)
2020 Sen Ben Lenin
2020 Kumbara
2020 Büyük İstanbul Depresyonu (Kısa Film)
2019 Günlerin Ardından (Kısa Film)
2017 Kaygı
2017 Kar
2016 Kot Farkı (Kısa Film)
2015 Balık Havuzu (Kısa Film)
2014 Gri Bölge (Kısa Film)
2013 Mavi Dalga

Televizyon

2021 Sadakatsiz
2020 Yarım Kalan Aşklar
2018 Bartu Ben
2017 Umuda Kelepçe Vurulmaz
2012 Çıplak Gerçek (Mini Dizi)

Yönetmen

2014 Ben Bir Slogan Buldum: Annem Benim Yanımda (Belgesel)

Yapımcı

2020 Büyük İstanbul Depresyonu (Kısa Film)
2016 Kot Farkı (Kısa Film)
2014 Ben Bir Slogan Buldum: Annem Benim Yanımda (Belgesel)

Senaryo

2014 Ben Bir Slogan Buldum: Annem Benim Yanımda (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Nazlı Bulum Fotoğrafları

Nazlı Bulum FotoğraflarıNazlı Bulum FotoğraflarıNazlı Bulum FotoğraflarıNazlı Bulum FotoğraflarıNazlı Bulum Fotoğrafları