Necip Memili

Necip Memili
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :27.5.1980
Doğum Yeri:Adana

Türk oyuncu. 

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü mezunudur. Dila Hanım dizisindeki başarılı performansı ile 4. Antalya Televizyon Ödüllerinde En İyi Dram Dizisi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Filmografi

2019 Karakomik Filmler Emanet
2019 Karakomik Filmler Kaçamak
2019 Karakomik Filmler 2 Arada
2016 Kaçma Birader
2016 Deli Dumrul
2015 Yok Artık
2014 Guruldayan Kalpler
2013 Sürgün İnek
2013 Halam Geldi
2012 Moskova'nın Şifresi: Temel
2011 Sümela'nın Şifresi:Temel
2011 Portre (Kısa Film)
2011 Lüks Otel
2011 Ay Büyürken Uyuyamam
2010 Nene Hatun
2010 Kukuriku - Kadın Krallığı
2009 Köpek Oteli (Seslendirme)

Televizyon

2018 Şahsiyet
2018 Çukur
2017 Dolunay
2016 Kehribar
2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2015 Bedel
2014 Ulan İstanbul
2013 Dila Hanım
2011 Yalan Dünya
2011 Firar
2010 Hanımın Çiftliği
2008 Gece Gündüz
2008 Yaprak Dökümü
2007 Pusat
2007 Hakkını Helal Et
2007 Bez Bebek
2006 Selena
2006 Arka Sokaklar
2005 Beşinci Boyut

Görev Aldığı Yapımlar

Necip Memili Fotoğrafları

Necip Memili Fotoğrafları Necip Memili Fotoğrafları Necip Memili Fotoğrafları Necip Memili Fotoğrafları Necip Memili Fotoğrafları