Neill Blomkamp

Neill Blomkamp
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :17.9.1979
Doğum Yeri:Johannesburg

Güney Afrikalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Yasak Bölge 9 (2009), Elysium: Yeni Cennet (2013) ve Chappie (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Inferno
2015 Chappie
2013 Elysium: Yeni Cennet
2009 Yasak Bölge 9

Televizyon

2017 Cooking with Bill (Mini Dizi)

Kısa Film

2019 Conviction
2018 God: City
2017 Zygote
2017 Rakka
2017 Lima
2017 Kapture: Fluke
2017 God: Serengeti
2017 Firebase
2017 Adam: The Mirror
2017 ADAM: Episode 3 (Video)
2016 The Escape
2008 Crossing the Line
2007 Halo: Landfall
2006 Yellow
2006 Tempbot
2005 Alive in Joburg
2004 Tetra Vaal
2004 Nike: Evolution (Video)
2004 Citroen C4: Alive with Technology (Video)
2003 Nike: Crab (Video)

Yapımcı

2015 Chappie
2013 Elysium: Yeni Cennet
2009 Yasak Bölge 9

Televizyon

2017 Cooking with Bill (Mini Dizi)

Senaryo

2021 Inferno
2015 Chappie
2013 Elysium: Yeni Cennet
2009 Yasak Bölge 9

Televizyon

2017 Cooking with Bill (Mini Dizi)

Kısa Film

2018 God: City
2017 Lima
2017 Zygote
2017 God: Serengeti
2017 Firebase
2017 Adam: The Mirror
2017 ADAM: Episode 3 (Video)
2017 Rakka
2016 The Escape
2010 Wikus and Charlize
2006 Yellow
2005 Alive in Joburg
2004 Tetra Vaal

Oyuncu

2009 Yasak Bölge 9

Görev Aldığı Yapımlar

Neill Blomkamp Fotoğrafları

Neill Blomkamp Fotoğrafları Neill Blomkamp Fotoğrafları Neill Blomkamp Fotoğrafları Neill Blomkamp Fotoğrafları Neill Blomkamp Fotoğrafları