Nevin Efe

Nevin Efe
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :5.3.1947
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunudur. İlk kez 2002 yılında yayınlanan Berivan dizisiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Berivan (2002), Kurtlar Vadisi Pusu (2012-2015) ve Kanlı Postal (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Korku Takvimi
2018 Üç Harfliler: Beddua
2017 Cin Çeşmesi
2016 Siccin 3: Cürmü Aşk
2015 Kanlı Postal
2012 Veledi Zurna
2010 İncir Reçeli
2009 Melekler ve Kumarbazlar
2008 Şeytanın Pabucu
2005 An Eye for a Tooth (Kısa Film)

Televizyon

2019 Arayış
2016 Sahipli (TV Filmi)
2015 Kurtlar Vadisi Pusu
2014 Seksenler
2014 Gölgedekiler
2011 Yer Gök Aşk
2011 Akasya Durağı
2009 Aşk Bir Hayal
2009 Açık Mutfak
2008 Melek (TV Filmi)
2008 Kız Takımı
2007 Doktorlar
2006 Yalnız Kalpler
2006 Küçük Hanımefendinin Şoförü (TV Filmi)
2006 Küçük Hanımefendi (TV Filmi)
2005 Tuzak
2005 Beşinci Boyut
2004 Ümmühan (TV Filmi)
2004 Büyük Yalan
2003 Melek
2003 Kampüsistan
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2002 Mihriban
2002 Berivan

Görev Aldığı Yapımlar

Nevin Efe Fotoğrafları

Nevin Efe Fotoğrafları Nevin Efe Fotoğrafları Nevin Efe Fotoğrafları Nevin Efe Fotoğrafları Nevin Efe Fotoğrafları