Nevzat Yılmaz

Nevzat Yılmaz
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1960
Doğum Yeri:İstanbul

Türk müzisyen ve oyuncu.

Kaçak (2013), Cesur Yürek (2016) ve Adanış Kutsal Kavga (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Adanış Kutsal Kavga
2017 Batlır
2017 Kervan 1915

Televizyon

2019 Nöbet
2018 Payitaht Abdülhamid
2018 Arka Sokaklar
2017 Ayrı Zamanlar (TV Filmi)
2017 Çukur
2016 Diriliş: Ertuğrul
2015 Kurtlar Vadisi: Pusu
2014 Hıyanet Sarmalı
2014 Yasak
2013 Kaçak
2013 Altındağlı
2013 20 Dakika
2012 Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi
2012 Yol Ayrımı
2012 Korkma (Mini Dizi)
2012 Umutsuz Ev Kadınları
2011 Kurşun Bilal
2011 Yer Gök Aşk
2011 Lale Devri
2011 Sakarya Fırat
2011 Adını Feriha Koydum
2010 Ezel
2010 Kollama
2009 Es
2009 Kavak Yelleri
2008 Doktorlar
2006 Eyüp Sultan Yolcusu (TV Filmi)
2005 Beşinci Boyut
2004 Tövbekar (TV Filmi)
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı

Görev Aldığı Yapımlar

Nevzat Yılmaz Fotoğrafları

Nevzat Yılmaz FotoğraflarıNevzat Yılmaz Fotoğrafları