Nicholas Hamilton

Nicholas Hamilton
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :4.5.2000
Doğum Yeri:Lismore

Avustralyalı oyuncu.

Tam adı Nicholas William Hamilton'dır. 2017 yapımları It ve Kara Kule filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 It: Chapter Two
2019 Danger Close
2017 O
2017 Kara Kule
2016 Kaptan Fantastik
2015 Gifted (Kısa Film)
2015 Fırtınanın Ortasında
2014 Letter to Annabelle (Kısa Film)
2014 Long Shadows (Kısa Film)
2013 Jackrabbit (Kısa Film)
2013 The Streak (Kısa Film)
2013 Time (Kısa Film)

Televizyon

2016 Wanted
2013 Mako Mermaids

Görev Aldığı Yapımlar

Nicholas Hamilton Fotoğrafları

Nicholas Hamilton Fotoğrafları Nicholas Hamilton Fotoğrafları Nicholas Hamilton Fotoğrafları Nicholas Hamilton Fotoğrafları Nicholas Hamilton Fotoğrafları