Nicholas Rowe

Nicholas Rowe
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :22.11.1966
Doğum Yeri:Edinburgh

İskoç aktör.

Tam adı Nicholas James Sebastian Rowe'dur. Profesyonel oyunculuğa ilk kez 1984 yapımı Another Country filmiyle başlamıştır. Young Sherlock Holmes (1985), The Baker (2007), Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Waiting for Anya
2018 Old Boys
2018 Kimsesiz Çocuk
2017 Eat Locals
2016 Snowden
2016 Aşkın Krallığı
2015 Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
2013 Delicious
2010 Şangay
2010 National Theatre Live: Nation
2010 Anton Chekhov's The Duel
2007 The Baker
2006 Normal for Norfolk (Kısa Film)
2005 A Higher Agency (Kısa Film)
2004 Verborgen gebreken
2004 Bebek
2003 Girl on a Cycle (Kısa Film)
2002 Nicholas Nickleby
2001 Enigma
2001 All Forgotten
2000 Hit List (Kısa Film)
1998 Ateşten Kalbe Akıldan Dumana
1996 True Blue
1985 Young Sherlock Holmes
1984 Another Country

Televizyon

2017 Riviera
2017 Genius
2016 The Crown
2016 Doctor Thorne (Mini Dizi)
2015 The Last Kingdom
2015 Lusitania: 18 Minutes That Changed the World (Belgesel Film – Anlatıcı)
2014 Silk
2014 Inspector George Gently
2014 Da Vinci's Demons
2013 Midsomer Murders
2012 Loving Miss Hatto (TV Filmi)
2011 The Borgias
2009 Stockwell (Belgesel Film – Anlatıcı)
2009 Margaret (TV Filmi)
2009 Kingdom
2009 Doctor Who: Dreamland (Mini Dizi - Seslendirme)
2008 Hotel Babylon
2007 Sold
2006 The Complete Guide to Parenting
2006 Beau Brummell: This Charming Man (TV Filmi)
2006 A Harlot's Progress (TV Filmi)
2005 The Fugitives
2005 Space Race (Belgesel Dizi)
2005 Princes in the Tower (TV Filmi)
2005 Broken News (Mini Dizi)
2005 A Waste of Shame: The Mystery of Shakespeare and His Sonnets (TV Filmi)
2004 World's Worst Century (Belgesel Dizi)
2004 La Femme Musketeer (Mini Dizi)
2003 Holby City
2002 Shackleton (Mini Dizi)
2002 Outside the Rules (TV Filmi)
2001 The Infinite Worlds of H.G. Wells (Mini Dizi)
2000 Relic Hunter
2000 Longitude (TV Filmi)
1999 Let Them Eat Cake
1998 Dangerfield
1997 Kavanagh QC
1997 A Dance to the Music of Time (Mini Dizi)
1996 Poldark (TV Filmi)
1996 Dalziel and Pascoe
1995 Pie in the Sky
1994 Sharpe's Enemy (TV Filmi)
1987 American Playhouse
1986 The Lawrenceville Stories (Mini Dizi)

Video Oyunları (Seslendirme)

2018 Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country
2017 Zenobureido 2
2017 Lego Marvel Super Heroes 2

Görev Aldığı Yapımlar

Nicholas Rowe Fotoğrafları

Nicholas Rowe Fotoğrafları Nicholas Rowe Fotoğrafları Nicholas Rowe Fotoğrafları Nicholas Rowe Fotoğrafları Nicholas Rowe Fotoğrafları