Nicola Bartlett

Nicola Bartlett
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li oyuncu.

Parallax (2004), Dark Sister (2018) ve The Reckoning (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2018 Dark Sister
2018 Emerald Way (Kısa Film)
2016 Council (Kısa Film)
2015 Life in a Library (Kısa Film)
2015 Bye Bye Lulu (Kısa Film)
2014 Sororal
2014 Set Yourself Free (Kısa Film)
2014 Factory 293 (Kısa Film)
2014 The Reckoning
2012 Partisane Arise (Kısa Film)
2010 Little Sparrows
2005 Automatic (Kısa Film)
1987 Contagion (Video)

Televizyon

2009 3 Acts of Murder (TV Filmi)
2007 Wormwood
2006 Himmel über Australien (TV Filmi)
2004 Parallax
1997 The Gift

Yapımcı

2015 Life in a Library (Kısa Film)

Senaryo

2014 Moving On (Kısa Belgesel)
2014 Water (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Nicola Bartlett Fotoğrafları

Nicola Bartlett Fotoğrafları