Nikita Pavlenko

Nikita Pavlenko
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1992
Doğum Yeri:Volgograd

Rus oyuncu.

Moskova Sanat Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi almıştır. Zakon kamennykh dzhungley (2015), Elastiko (2016) ve Pyatnitsa (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Na kray sveta
2018 Anna
2016 Elastiko
2016 Pyatnitsa
2014 Vypusknoy

Televizyon

2019 Zakon kamennykh dzhungley
2018 Vne igry
2018 Proklyatie spyaschikh
2017 Spyashchie (Mini Dizi)
2016 Pyanaya firma (Mini Dizi)
2014 Sereznye otnosheniya (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Anna, 2018, Oyuncu

Nikita Pavlenko Fotoğrafları

Nikita Pavlenko Fotoğrafları Nikita Pavlenko Fotoğrafları Nikita Pavlenko Fotoğrafları Nikita Pavlenko Fotoğrafları Nikita Pavlenko Fotoğrafları