Nila Fırat

Nila Fırat
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.3.1987
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Baba tarafından aslen Hataylıdır. Oyuncu Mert Fırat'ın kız kardeşidir. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü mezunudur.

Filmografi

2019 Masal Şatosu: Sihirli Davet
2016 Rus'un Oyunu
2010 Atlıkarınca
2009 Başka Dilde Aşk

Televizyon

2011 Bir Ömür Yetmez

Görev Aldığı Yapımlar

Nila Fırat Fotoğrafları

Nila Fırat Fotoğrafları Nila Fırat Fotoğrafları Nila Fırat Fotoğrafları Nila Fırat Fotoğrafları Nila Fırat Fotoğrafları