Nilay Duru

Nilay Duru
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :12.3.1970
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Oyunculuğa küçüklüğünden beri ilgi duyduğu tiyatro ile başlamıştır. Hayatın İçinden ve Çelik Manolyalar adlı oyunlarda büyük bir ilgi ve beğeni toplamıştır. Uludağ Üniversitesi’nde İktisat bölümü ikinci sınıfın sonunda önce okulunu dondurdu ardından konservatuvara girdi. Devlet konservatuvarını birincilikle bitirmiştir. İlk defa dizi oyunculuğuna ve televizyon ekranlarına Kızıl Elma dizisi ile merhaba demiştir. İlk sinema deneyimini ise Kafes isimli filmle yaşamıştır.

Filmografi

2018 Yanımda Kal
2018 Baba 1.5
2015 Kafes

Televizyon

2017 Bizim Hikaye
2016 N’olur Ayrılalım
2016 Can Bedenden Çıkmayınca
2015 İnadına Aşk
2014 Asla Vazgeçmem (TV Filmi)
2014 Kızıl Elma

Görev Aldığı Yapımlar

Nilay Duru Fotoğrafları

Nilay Duru Fotoğrafları Nilay Duru Fotoğrafları Nilay Duru Fotoğrafları Nilay Duru Fotoğrafları Nilay Duru Fotoğrafları