Nina Arianda

Nina Arianda
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :18.9.1984
Doğum Yeri:Manhattan

ABD'li aktris.

Tam adı Nina Arianda Matijcio'dur. Ailesi Alman ve Ukrayna kökenlidir. Lisans eğitimini Eugene Lang College The New School for Liberal Arts'ta; Yüksek lisansını ise New York Üniversitesi Tisch School of the Arts Graduate Acting Program'da yaptı.

Broadway'da Venus in Fur (2010), Born Yesterday (2011): TV'de Goliath (2016), 30 Rock (2012) ve Sinemada Midnight in Paris (2011), Win Win (2011) ve Stan & Ollie (2018) ile tanınmıştır.

Filmografi

2019 Richard Jewell
2018 Stan & Ollie
2017 Never Here
2016 Florence Foster Jenkins
2014 Rob the Mob
2014 The Humbling
2013 Lucky Them
2013 The Disappearance of Eleanor Rigby
2011 Win Win
2011 Higher Ground
2011 Midnight in Paris
2011 Tower Heist

Televizyon

2019 Goliath
2019 Billions
2016 Horace and Pete
2016 Crisis in Six Scenes
2015 Hannibal
2015 Master of None
2013 Hostages
2012 30 Rock
2011 The Good Wife

Tiyatro

2015 Fool for Love
2014 Tales from Red Vienna
2012 Venus in Fur
2011 Born Yesterday
2010 Venus in Fur

Görev Aldığı Yapımlar

Nina Arianda Fotoğrafları

Nina Arianda Fotoğrafları Nina Arianda Fotoğrafları Nina Arianda Fotoğrafları Nina Arianda Fotoğrafları Nina Arianda Fotoğrafları