Nina Meurisse

Nina Meurisse
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.11.1988
Doğum Yeri:Caen

Fransız oyuncu.

Camille (2019), Une vie (2016) ve Silahlı Eller (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Petite maman
2020 Un gros poisson (Kısa Film)
2019 French Touch: Mixed Feelings
2019 Camille
2018 Place publique
2018 French Kisses
2017 Mad (Kısa Film)
2017 Il était une fois mon prince viendra (Kısa Film)
2016 Une vie
2016 Ruptures (ou André et Gabriel) (Kısa Film)
2016 L'effet aquatique
2015 Naturally (Kısa Film)
2015 Les Chaises musicales
2015 Le jour du marché (Kısa Film)
2015 Jeunesse des loups-garous (Kısa Film)
2015 Je suis un soldat
2015 Gueule de loup (Kısa Film)
2014 Vincent n'a pas d'écailles
2014 Un conte de la Goutte d'Or (Kısa Film)
2014 Africaine
2013 Lulu femme nue
2013 Bonne poire (Kısa Film)
2013 Au bout du conte
2013 Juliette
2012 Silahlı Eller
2012 Crawl
2012 Avanti
2011 La brindille
2011 Léa
2009 Les Causses (Kısa Film)
2009 Complices
2007 Maël fume (Kısa Film)
2007 La vie d'Anaïs (Kısa Film)
2006 Rachel (Kısa Film)
2004 Fausse teinte (Kısa Film)
2003 L'escalier (Kısa Film)
2000 Saint-Cyr

Televizyon

2021 Mixte
2017 Glacé
2016 Accusé
2015 Virage Nord (Mini Dizi)
2013 Mon ami Pierrot (TV Filmi)
2010 Mon père, Francis le Belge (TV Filmi)
2010 Cigarettes et bas nylon (TV Filmi)
2003 Des épaules solides (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Nina Meurisse Fotoğrafları

Nina Meurisse FotoğraflarıNina Meurisse FotoğraflarıNina Meurisse Fotoğrafları