Nisha Ganatra

Nisha Ganatra
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :25.6.1974
Doğum Yeri:British Columbia

Kanadalı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

New York University'den oyunculuk üzerine lisans eğitimi almıştır. 1999 yılı yapımı Chutney Popcorn filmiyle ilk kez oyuncu olarak görev almıştır. Aynı filmin senarist, yapımcı ve yönetmenliğini de üstlenerek ilk kez uzun metraj bir yapımda yer almıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Covers
2019 Late Night
2014 Code Academy (Kısa Film)
2005 Cake
2003 Fast Food High
1999 Chutney Popcorn
1997 Drown Soda (Kısa Film)
1996 Junky Punky Girlz (Kısa Film)

Televizyon

2019 Black Monday
2018 The Last Man on Earth
2018 Brooklyn Nine-Nine
2018 Love
2017 Future Man
2017 Great News
2017 Fresh Off the Boat
2017 Dear White People
2017 Girls
2016 Better Things
2016 You Me Her
2016 Utanmaz
2015 Red Oaks
2015 Married
2015 Mr. Robot
2015 The Mindy Project
2014 Transparent
2013 Pete's Christmas (TV Filmi)
2013 The Hunters (TV Filmi)
2012 Big Time Rush
2012 Haven
2011 Futurestates
2007 Unfabulous
2004 Independent Lens (Belgesel Dizi)
2003 Cosmopolitan (TV Filmi)
2002 Real World/Road Rules Challenge
2001 The Real World

Yapımcı

2014 Code Academy (Kısa Film)
2012 The First Date (Kısa Film)
2004 Margaret Cho: CHO Revolution (Video)
2003 Hummer (Kısa Film)
2000 Kiss It Up to God
1999 Chutney Popcorn
1998 The Kinsey 3 (Kısa Film)
1997 Drown Soda (Kısa Film)

Televizyon

2016 Better Things
2016 You Me Her
2014 Transparent
2013 Pete's Christmas (TV Filmi)
2013 The Hunters (TV Filmi)
2011 Margaret Cho: Cho Dependent
2009 Margaret Cho: Beautiful

Senaryo

2014 Code Academy (Kısa Film)
1999 Chutney Popcorn
1997 Drown Soda (Kısa Film)
1996 Junky Punky Girlz (Kısa Film)

Televizyon

2016 Center Stage: On Pointe (TV Filmi)
2011 Futurestates
2008 The Cheetah Girls: One World (TV Filmi)

Oyuncu

2011 Small, Beautifully Moving Parts
2005 Bam Bam and Celeste
2000 The Acting Class
1999 Chutney Popcorn

Televizyon

2015 The Real Reason Women Don't Direct More Action Movies (TV Filmi)
2007 Don't Go (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Nisha Ganatra Fotoğrafları

Nisha Ganatra Fotoğrafları Nisha Ganatra Fotoğrafları Nisha Ganatra Fotoğrafları Nisha Ganatra Fotoğrafları Nisha Ganatra Fotoğrafları