Nizam Razak

Nizam Razak
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :14.8.1983
Doğum Yeri:Muar

Malezyalı animatör, senarist ve yönetmen.

Tam adı Mohd Nizam Abd Razak'tır. BoBoiBoy (2011), BoBoiBoy: The Movie (2016) ve BoBoiBoy Movie 2 (2019) yapımlarıyla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 BoBoiBoy Movie 2
2016 BoBoiBoy: The Movie
2009 Geng: Pengembaraan bermula

Televizyon

2011 BoBoiBoy

Senaryo

2019 BoBoiBoy Movie 2
2016 BoBoiBoy: The Movie

Televizyon

2011 BoBoiBoy

Oyuncu

2019 BoBoiBoy Movie 2 (Seslendirme)
2016 BoBoiBoy: The Movie (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Nizam Razak Fotoğrafları

Nizam Razak Fotoğrafları Nizam Razak Fotoğrafları Nizam Razak Fotoğrafları Nizam Razak Fotoğrafları