Noah Centineo

Noah Centineo
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :9.05.1996
Doğum Yeri:Florida

ABD'li oyuncu.

Tam adı Noah Gregory Centineo'dur. The Gold Retrievers (2009), How to Build a Better Boy (2014), Growing Up and Down (2014) ve The Fosters (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Masters of the Universe
2020 The Diary
2020 To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean
2020 Sevdiğim Tüm Erkeklere: Not: Seni Hâlâ Seviyorum
2020 Noah Centineo Will Do Anything to Become America's Top Heartthrob (Kısa Film)
2019 Charlie'nin Melekleri
2019 The Perfect Date
2019 Wallows ft. Clairo: Are You Bored Yet? (Kısa Video)
2019 ARTY: Save Me Tonight (Kısa Video)
2018 To All the Boys Sequel Announcement (Kısa Film)
2018 Swiped
2018 Sierra Burgess Is a Loser
2018 To All the Boys I've Loved Before
2017 Can't Take It Back
2017 Camila Cabello feat. Young Thug: Havana (Kısa Video)
2017 SPF-18
2016 Penguin Flu (Kısa Film)
2014 Another Assembly
2014 Abraham & Sarah, the Film Musical
2012 Wordplay (Kısa Film)
2011 Turkles
2009 The Gold Retrievers

Televizyon

2019 Good Trouble
2018 T@gged
2018 The Fosters
2014 Growing Up and Down (TV Filmi)
2014 See Dad Run
2014 Newsreaders
2014 How to Build a Better Boy (TV Filmi)
2014 Jessie
2013 Ironside
2013 #TheAssignment
2013 Haydi Çalkala
2013 Marvin Marvin
2012 Austin ve Ally

Görev Aldığı Yapımlar

Noah Centineo Fotoğrafları

Noah Centineo FotoğraflarıNoah Centineo FotoğraflarıNoah Centineo FotoğraflarıNoah Centineo FotoğraflarıNoah Centineo Fotoğrafları