Noemi Gonzalez

Noemi Gonzalez
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :30.10.1992
Doğum Yeri:Nogales

Meksika asıllı ABD'li oyuncu.

Kaliforniya Üniversitesi mezunudur. Paranormal Activity: İşaretliler (2014), The Vatican Tapes (2015) ve Gang Related (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 The Tax Collector
2019 Charlotte 2
2018 Penance (Kısa Film)
2018 Slipping Into Darkness (Kısa Film)
2017 Traces
2017 The Glitch (Kısa Video)
2015 Cobalt 60 (Kısa Film)
2015 The Vatican Tapes
2014 Paranormal Activity: İşaretliler
2011 Blackbird (Kısa Film)
2011 Talker (Kısa Film)

Televizyon

2019 Dark/Web
2019 Yalan Rüzgarı
2017 East Los High
2017 Nanny's Nightmare (TV Filmi)
2016 Rosewood
2016 The Kicks
2014 Gang Related

Görev Aldığı Yapımlar

Noemi Gonzalez Fotoğrafları

Noemi Gonzalez Fotoğrafları Noemi Gonzalez Fotoğrafları Noemi Gonzalez Fotoğrafları Noemi Gonzalez Fotoğrafları Noemi Gonzalez Fotoğrafları