Noémie Lvovsky

Noémie Lvovsky
Rol :Senarist
Doğum Tarihi :14.12.1964
Doğum Yeri:Paris

Fransız oyuncu, senarist ve yönetmen.

La Fémis film ve televizyon okulundan mezun olmuştur. Camille redouble (2012), La vie ne me fait pas peur (1999) ve Les sentiments (2003) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Play
2018 Deux fils
2018 Un peuple et son roi
2018 Les estivants
2018 Les invisibles
2017 Demain et tous les autres jours
2017 Gerçek Bir Hikayeden Uyarlanmistir
2016 Willy 1er
2016 Chocolat
2015 Rosalie Blum
2015 La belle saison
2015 Comme un avion
2014 3 Kadın
2014 Les jours venus
2014 Beklenmedik Misafir
2014 Tristesse Club
2014 Week-ends
2014 Jacky au royaume des filles
2013 Chez nous c'est trois!
2012 Camille redouble
2012 Adieu Berthe - L'enterrement de mémé
2012 Esaret
2012 Kraliçenin Vedası
2011 Gökten Bir Uydu Düştü
2011 Présumé coupable
2011 L'Apollonide
2011 17 filles
2010 Les mains libres
2010 Copacabana: Düğün Hediyesi
2010 Ensemble, nous allons vivre une très, très grande histoire d'amour...
2010 Bus Palladium
2009 Les beaux gosses
2009 Coco
2008 L'endroit idéal (Kısa Film)
2008 Un coeur simple
2007 Actrices
2006 Belalı Apartman
2006 L'école pour tous
2005 Perde Arkası
2005 L'un reste, l'autre part
2004 Illustre inconnue (Kısa Film)
2004 Rois et reine
2003 France Boutique
2002 Ah! Si j'étais riche
2001 Benim Karım Artist

Televizyon

2018 Les impatientes (Mini Dizi)
2018 Nox (Mini Dizi)
2017 Paris etc
2015 Ainsi soient-ils
2011 In the Spirit Of
2011 Bouquet final (TV Filmi)
2010 La collection pique sa crise
2009 À deux c'est plus facile (TV Filmi)

Senaryo

2018 Les estivants
2017 Demain et tous les autres jours
2013 Un château en Italie
2012 Camille redouble
2007 Faut que ça danse!
2007 Actrices
2003 Les sentiments
2003 Il est plus facile pour un chameau...
1999 La vie ne me fait pas peur
1996 Clubbed to Death
1996 Le coeur fantôme
1994 Oublie-moi
1992 La sentinelle
1990 Embrasse-moi (Kısa Film)
1989 Dis-moi oui, dis-moi non (Kısa Film)

Televizyon

2015 Les trois soeurs (TV Filmi)
1997 Les années lycée: Petites (TV Filmi)

Yönetmen

2017 Demain et tous les autres jours
2012 Camille redouble
2007 Faut que ça danse!
2003 Les sentiments
1999 La vie ne me fait pas peur
1994 Oublie-moi
1990 Embrasse-moi (Kısa Film)
1989 Dis-moi oui, dis-moi non (Kısa Film)
1987 Une visite (Kısa Film)
1986 La belle (Kısa Film)

Televizyon

1997 Les années lycée: Petites (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Noémie Lvovsky Fotoğrafları

Noémie Lvovsky Fotoğrafları Noémie Lvovsky Fotoğrafları Noémie Lvovsky Fotoğrafları Noémie Lvovsky Fotoğrafları Noémie Lvovsky Fotoğrafları