Noémie Merlant

Noémie Merlant
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :27.11.1988
Doğum Yeri:Paris

Fransız oyuncu.

Les drapeaux de papier (2018), Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi (2019) ve Le ciel attendra (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi
2019 Curiosa
2018 Les drapeaux de papier
2018 La fête des mères
2018 Le retour du héros
2017 Unexpected (Kısa Film)
2017 Plonger
2016 Le ciel attendra
2016 À tous les vents du ciel
2016 The Brother
2016 Dieumerci!
2015 WEI or DIE (Kısa Film)
2015 Newcomer
2015 Un moment d'égarement
2014 Les héritiers
2014 Des lendemains qui chantent
2014 La crème de la crème
2013 L'amour a la clé (Kısa Film)
2013 Le devoir (Kısa Film)
2013 Lapsus (Kısa Film)
2013 Pour le rôle (Kısa Film)
2011 Juste avant l'aube (Kısa Film)
2011 L'orpheline avec en plus un bras en moins
2011 La permission de minuit

Televizyon

2016 La loi de...
2016 Elles... Les filles du Plessis (TV Filmi)
2014 Le voyage de monsieur Perrichon (TV Filmi)
2012 Enquêtes réservées
2012 Julie Lescaut

Yönetmen

2017 Je suis une biche (Kısa Film)

Senaryo

2017 Je suis une biche (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Noémie Merlant Fotoğrafları

Noémie Merlant Fotoğrafları Noémie Merlant Fotoğrafları Noémie Merlant Fotoğrafları Noémie Merlant Fotoğrafları Noémie Merlant Fotoğrafları