Nolan Gerard Funk

Nolan Gerard Funk
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :22.7.1986
Doğum Yeri:Vancouver

Kanadalı aktör ve şarkıcı.

Müzikal komedi-drama dizileri Glee'de Hunter Clarington, Awkward'da Collin Jennings ve Broadway müzikali Bye Bye Birdie'de Conrad Birdie rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Truth or Dare
2017 Hello Again
2016 American Romance
2014 WildLike
2013 Evidence
2013 The Canyons
2013 Riddick
2012 House at the End of the Street
2010 Bereavement
2010 Triple Dog
2009 18 (Kısa Film)
2009 Spectacular
2008 Deadgirl
2008 Class Savage (Kısa Film)
2006 Hollow Man 2
2003 X2
2002 Moon in the Afternoon (Kısa Film)

Televizyon

2018 Counterpart
2017 Quantico
2017 The Catch
2017 Dear White People
2014 PopFan (TV Filmi)
2014 Arrow
2013 Awkward
2012 Glee
2010 Warehouse 13
2010 Detroit 1-8-7
2010 Hellcats
2010 Jack's Family Adventure (TV Filmi)
2009 Bye Bye Birdie
2009 Lie to Me
2009 Castle
2009 Spectacular! (TV Filmi)
2007 My Name Is Sarah (TV Filmi)
2007 Aliens in America
2006 Killer Instinct
2006 The Dead Zone
2006 Alice, I Think
2006 Supernatural
2006 A Girl Like Me: The Gwen Araujo Story (TV Filmi)
2006 The Obsession (TV Filmi)
2005 Smallville
2004 Renegadepress.com
2004 The L Word
2003 Romeo!
2002 Taken
2001 Seven Days

Görev Aldığı Yapımlar

Nolan Gerard Funk Fotoğrafları

Nolan Gerard Funk Fotoğrafları Nolan Gerard Funk Fotoğrafları Nolan Gerard Funk Fotoğrafları Nolan Gerard Funk Fotoğrafları Nolan Gerard Funk Fotoğrafları