Nonso Anozie

Nonso Anozie
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :28.5.1979
Doğum Yeri:Londra

İngiliz dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu.

Tank in RocknRolla, Sergeant Dap in Ender's Game, Abraham Kenyatta in Zoo filmlerindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Artemis Fowl
2018 7 Days in Entebbe
2015 Cinderella
2015 Pan
2014 Jack Ryan: Shadow Recruit
2014 Get Santa
2013 Ender's Game
2011 Conan the Barbarian
2011 The Grey
2010 Nanny McPhee and the Big Bang
2010 Brighton Rock
2010 I Am Slave
2008 Happy-Go-Lucky
2008 Cass
2008 RocknRolla
2007 Atonement
2007 The Last Legion

Televizyon

2016 A Midsummer Night's Dream (TV Filmi)
2015 Zoo
2015 Tut
2015 Doctor Who
2013 The Bible
2013 Playhouse Presents
2013 Dracula
2012 Game of Thrones
2011 Outcasts
2011 Stolen (TV Filmi)
2009 Occupation
2007 Prime Suspect 7: The Final Act

Video Oyunları (Seslendirme)

2015 Dirty Bomb
2013 Remember Me
2011 Brink
2007 The Golden Compass

Görev Aldığı Yapımlar

Nonso Anozie Fotoğrafları

Nonso Anozie Fotoğrafları Nonso Anozie Fotoğrafları Nonso Anozie Fotoğrafları Nonso Anozie Fotoğrafları Nonso Anozie Fotoğrafları