Nora Fingscheidt

Nora Fingscheidt
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1983
Doğum Yeri:Braunschweig

Alman oyuncu, senarist ve yönetmen.

Oyunbozan (2019), Synkope (2011) ve Boulevard's End (2014) gibi filmlerle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Oyunbozan
2017 Ohne diese Welt (Belgesel)
2016 Die Lizenz (Kısa Film)
2014 Boulevard's End (Kısa Belgesel)
2013 Brüderlein
2011 Zwischen den Zeilen (Kısa Film)
2011 Synkope (Kısa Film)
2009 Auszeit (Kısa Film)

Senaryo

2019 Oyunbozan
2017 Ohne diese Welt (Belgesel)
2014 Boulevard's End (Kısa Belgesel)
2013 Brüderlein
2009 Auszeit (Kısa Film)

Oyuncu

2009 Human Kapital

Görev Aldığı Yapımlar

Nora Fingscheidt Fotoğrafları

Nora Fingscheidt Fotoğrafları Nora Fingscheidt Fotoğrafları Nora Fingscheidt Fotoğrafları Nora Fingscheidt Fotoğrafları Nora Fingscheidt Fotoğrafları