Nurullah Çelebi

Nurullah Çelebi
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

Türk oyuncu.

Recep İvedik seri filmlerindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Recep İvedik 6
2019 Hayatta Olmaz
2017 Recep İvedik 5
2014 Recep İvedik 4

Televizyon

2014 Bir Yusuf Masalı
2008 İpsiz Recep
2007 Küçük Adımlar

Görev Aldığı Yapımlar

Nurullah Çelebi Fotoğrafları

Nurullah Çelebi Fotoğrafları Nurullah Çelebi Fotoğrafları Nurullah Çelebi Fotoğrafları Nurullah Çelebi Fotoğrafları Nurullah Çelebi Fotoğrafları