Oakes Fegley

Oakes Fegley
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :11.11.2004
Doğum Yeri:Pennsylvania

ABD'li oyuncu.

Babası aktör Michael Fegley ve annesi aktris Merce Fegley'dir. İlk kez 7 yaşındayken Glass isimli kısa filmde rol alarak oyunculuk yapmaya başlamıştır. Pete ve Ejderhası (2016), Yedi Dayanılmaz Gün (2014) ve Şüpheli Şahıs (2011) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Saka Kuşu
2019 Büyükbaba ile Savaş
2019 When the Moon Was Twice as Big
2019 Billboard
2017 Kutup Yıldızı
2017 The Truth About Lies
2016 Pete ve Ejderhası
2015 Prism
2014 Fort Bliss
2014 Yedi Dayanılmaz Gün
2013 Children of the Moon (Kısa Film)
2011 Glass (Kısa Film)

Televizyon

2016 Person of Interest
2014 Boardwalk Empire

Görev Aldığı Yapımlar

Oakes Fegley Fotoğrafları

Oakes Fegley Fotoğrafları Oakes Fegley Fotoğrafları Oakes Fegley Fotoğrafları Oakes Fegley Fotoğrafları Oakes Fegley Fotoğrafları