Oğuzhan Uğur

Oğuzhan Uğur
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :29.1.1984
Doğum Yeri:Ankara

Türk müzisyen ve oyuncu.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümü mezunudur. Burada okurken birçok sergi, belgesel ve kısa filme imza atan Oğuzhan Uğur Mustafa Şevki Doğan'ın sonra ise Yönetmen Osman Sınav'ın asistanlığını yapmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Oyunculuk eğitimi de alan oyuncu, tiyatro için oyunlar yazmaya başlamış ve bu oyunlar Çiçek Dilligil yönetmenliğinde sahnelenmiştir. 'Ağır Abi' adlı sinema filmini hayata geçiren oyuncu, 'Çok Şükür' adında 11 şarkılık bir albüm piyasaya sürerek de müzik kariyerini sürdürmeye karar vermiştir.

Filmografi

2019 Borç Harç
2016 Bizans Oyunları: Gaym of Bizans
2015 Pişt
2011 Ağır Abi
2010 Sessiz Gece (Kısa Film)

Yönetmen

2011 Ağır Abi

Senaryo

2015 Pişt
2011 Ağır Abi

Görev Aldığı Yapımlar

Oğuzhan Uğur Fotoğrafları

Oğuzhan Uğur Fotoğrafları Oğuzhan Uğur Fotoğrafları Oğuzhan Uğur Fotoğrafları Oğuzhan Uğur Fotoğrafları Oğuzhan Uğur Fotoğrafları