Okan Ege Ergüven

Okan Ege Ergüven
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :3.3.1989
Doğum Yeri:İzmir

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

Aramızda Kalsın (2013) ve Yasak Elma (2019) dizileri ve senarist, yapımcı ve yönetmenliğini üstlendiği ilk uzun metraj çalışması Aslan Parçam (2018) sinema filmiyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Şeytanın Kitabı
2018 Aslan Parçam

Televizyon

2019 Yasak Elma
2018 Muhteşem İkili
2017 Çat Kapı Rakı Kafası
2013 Aramızda Kalsın

Yapımcı

2018 Aslan Parçam

Senaryo

2020 Şeytanın Kitabı
2018 Aslan Parçam

Televizyon

2017 Çat Kapı Rakı Kafası

Görev Aldığı Yapımlar

Okan Ege Ergüven Fotoğrafları

Okan Ege Ergüven Fotoğrafları Okan Ege Ergüven Fotoğrafları Okan Ege Ergüven Fotoğrafları Okan Ege Ergüven Fotoğrafları