Oktay Gürsoy

Oktay Gürsoy
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :23.5.1984
Doğum Yeri:Ankara

Türk oyuncu.

Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro-Oyunculuk bölümü mezunu olan Oktay Gürsoy, eğitim hayatı süresince de çeşitli oyunlarda rol almıştır.

Ekranlarda ilk olarak 2006 yılında yayınlanmaya başlayan ve Beren Saat'in başrolde olduğu Hatırla Sevgili adlı dizi ile karşımıza çıkan Oktay Gürsoy, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Dila Hanım, Behzat Ç., Canım Ailem gibi dikkat çeken dizilerde de rol almıştır.

Oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik tecrübesi de bulunan Oktay Gürsoy, Kamyon isimli Tiyatro oyununun yönetmenliğini yapmıştır.

Filmografi

2017 Şaşkınlar Çetesi
2014 Firak
2013 Öyle Sevdim ki Seni
2013 Ayas (Seslendirme)
2011 Öz Hakiki Karakol
2009 No Ofsayt
2007 Mutluluk

Televizyon

2017 Arka Sokaklar
2017 İkisini de Sevdim
2017 Kadın
2017 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
2013 Dila Hanım
2011 Evvel Zaman Hikayesi
2011 Aşk ve Ceza
2010 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
2008 Canım Ailem
2007 İstiklal: Şehit Kamil (TV Filmi)
2007 İstiklal: Şahin Bey (TV Filmi)
2007 İstiklal: Gelinin Binbaşıya Ağıdı (TV Filmi)
2007 Sessiz Fırtına
2007 Kara Yılan
2006 Hatırla Sevgili

Görev Aldığı Yapımlar

Oktay Gürsoy Fotoğrafları

Oktay Gürsoy Fotoğrafları Oktay Gürsoy Fotoğrafları Oktay Gürsoy Fotoğrafları Oktay Gürsoy Fotoğrafları Oktay Gürsoy Fotoğrafları