Oliver Jackson-Cohen

Oliver Jackson-Cohen
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.10.1986
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.

Tam adı Oliver Mansour Jackson-Cohen'dir. Faster (2010), Seni Uzaktan Sevmek (2010) ve Senden Önce (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Görünmez Adam
2019 Mr. Malcolm's List (Kısa Film)
2017 The Healer
2016 Despite the Falling Snow
2012 Destinée (Kısa Film)
2012 Kuzgun
2011 Senden Önce
2010 Faster
2010 Seni Uzaktan Sevmek

Televizyon

2020 The Haunting of Hill House
2017 Emerald City
2017 Man in an Orange Shirt (Mini Dizi)
2015 The Secret River (Mini Dizi)
2014 Dracula
2014 The Great Fire (Mini Dizi)
2013 Mr Selfridge
2012 World Without End (Mini Dizi)
2011 Will & Kate: Before Happily Ever After
2008 Lark Rise to Candleford
2008 Bonekickers (Mini Dizi)
2007 The Time of Your Life (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Oliver Jackson-Cohen Fotoğrafları

Oliver Jackson-Cohen Fotoğrafları Oliver Jackson-Cohen Fotoğrafları Oliver Jackson-Cohen Fotoğrafları Oliver Jackson-Cohen Fotoğrafları Oliver Jackson-Cohen Fotoğrafları