Olivia Cooke

Olivia Cooke
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :27.12.1993
Doğum Yeri:Oldham

İngiliz aktris.

Tam adı Olivia Kate Cooke'tur. 2013'ten 2017'ye kadar A&E drama gerilim serisi Bates Motel'de Emma Decody karakterini canlandırdı. Cooke ayrıca, The Quiet Ones (2014) ve Ouija (2014), bilim kurgu filmi The Signal (2014), komedi-drama Me and Earl and Dying Girl (2015) filmlerinde rol aldı.

Filmografi

2018 Ready Player One
2018 Life Itself
2017 Thoroughbreds
2016 The Limehouse Golem
2016 Katie Says Goodbye
2015 Me and Earl and the Dying Girl
2014 Ruby's Skin (Kısa Film)
2014 The Quiet Ones
2014 The Signal
2014 Ouija

Televizyon

2018 Vanity Fair
2015 Axe Cop (Seslendirme)
2013 Bates Motel
2012 Blackout
2012 The Secret of Crickley Hall

Müzik Videosu

2012 Autumn Term

Görev Aldığı Yapımlar

Olivia Cooke Fotoğrafları

Olivia Cooke Fotoğrafları Olivia Cooke Fotoğrafları Olivia Cooke Fotoğrafları Olivia Cooke Fotoğrafları Olivia Cooke Fotoğrafları