Olivia Munn

Olivia Munn
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :3.7.1980
Doğum Yeri:Oklahoma

ABD'li oyuncu ve model.

Tam adı Lisa Olivia Munn'dur. Kariyerinin ilk yıllarında kendisinden Lisa Munn olarak bahsedilirdi ancak 2006'dan sonra Olivia Munn adını hem özel hayatında hem de profesyonel olarak kullandı.

Munn aktris olmadan önce profesyonel kariyerine televiyon habercisi olarak başladı. 2006'da Beyond the Break'da Mily Acuna rolünde oynadı. 2006'dan 2010'a kadar Attack of the Show!'da yardımcı oyuncu olarak oynadı ve The Daily Show'da muhabir olarak 2010'dan 2011'e kadar görev aldı.

Rol aldığı ilk sinema çalışması 2004 yapımı Scarecrow Gone Wild filmi ve ilk TV çalışması ise 2006 yapımı Attack of the Show! dizisidir. Asıl tanınırlığı ise X-Men Apocalypse filmiye olmuştur.

Filmografi

2018 The Predator
2018 Ocean's 8
2018 X-Men: Dark Phoenix
2017 The LEGO Ninjago Movie (Seslendirme)
2016 Ride Along 2
2016 Zoolander 2
2016 Lifeline (Kısa Film)
2016 X-Men: Apocalypse
2016 Office Christmas Party
2015 Mortdecai
2014 Unity (Belgesel – Anlatıcı)
2014 Deliver Us from Evil
2012 Magic Mike
2012 The Babymakers
2012 Freeloaders
2011 I Don't Know How She Does It
2010 Date Night
2010 Iron Man 2
2010 Jedi Junkies
2009 The Slammin' Salmon
2008 Insanitarium
2007 Big Stan
2005 The Road to Canyon Lake
2004 Scarecrow Gone Wild
2004 National Lampoon's Strip Poker

Televizyon

2017 Six
2017 Project Runway
2016 Lip Sync Battle
2015 Miles from Tomorrowland (Seslendirme)
2015 Repeat After Me
2013 The High Fructose Adventures of the Annoying Orange (Seslendirme)
2013 David Blaine: Real or Magic
2012 The Newsroom
2012 Paulilu Mixtape
2012 New Girl
2011 Robot Chicken (Seslendirme)
2010 Accidentally on Purpose
2010 The Daily Show
2010 Chuck
2010 Perfect Couples
2009 Greek
2009 Dave Knoll Finds His Soul (TV Filmi)
2008 Sasuke
2006 Attack of the Show!
2006 Beyond the Break

Görev Aldığı Yapımlar

Olivia Munn Fotoğrafları

Olivia Munn Fotoğrafları Olivia Munn Fotoğrafları Olivia Munn Fotoğrafları Olivia Munn Fotoğrafları Olivia Munn Fotoğrafları