Olivia Thirlby

Olivia Thirlby
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :6.10.1986
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu.

New York'ta Amerikan Globe Tiyatrosu'nda ve Londra'da Kraliyet Drama Sanatı Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Juno (2007), The Darkest Hour (2011) ve Dredd (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Above the Shadows
2018 Damascus Cover
2018 White Orchid
2017 Son Kennedy
2016 Between Us
2015 The Wedding Ringer
2015 The Stanford Prison Experiment
2015 Welcome to Happiness
2014 Red Knot
2014 5 to 7
2014 Just Before I Go
2012 Nobody Walks
2012 Being Flynn
2012 Dredd
2011 No Strings Attached
2011 Margaret
2011 The Darkest Hour
2009 New York, I Love You
2009 The Answer Man
2009 Uncertainty
2009 Breaking Upwards
2009 What Goes Up
2009 Solitary Man
2008 The Wackness
2008 Eve (Kısa Film)
2007 Snow Angels
2007 Juno
2007 Love Comes Lately
2007 The Secret
2006 United 93
2006 Unlocked (Kısa Film)

Televizyon

2019 Goliath
2019 The L Word: Generation Q'
2015 DeTour (TV Filmi)
2011 Good Vibes (Seslendirme)
2009 Bored to Death
2007 Kidnapped



Görev Aldığı Yapımlar

Olivia Thirlby Fotoğrafları

Olivia Thirlby Fotoğrafları Olivia Thirlby Fotoğrafları Olivia Thirlby Fotoğrafları Olivia Thirlby Fotoğrafları Olivia Thirlby Fotoğrafları