Omar Sy

Omar Sy
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :20.1.1978

Filmografi
X-Men: Days of Future Past
(2014)
Zoraki İkili
(2012)
Can Dostum
(2011)
Safari (I)
(2009)
King Guillaume
(2009)
Micmacs
(2009)
Envoyés Très Spéciaux
(2009)
Tellement Proches
(2009)
Paris Macerası
(2008)
Seuls Two
(2008)
Mutlu Gün
(2006)
Şans Topu
(2002)
Dead Weight
(2002)

Seslendirdiği Filmler 
Allez Raconte
(2010)

Görev Aldığı Yapımlar

Omar Sy Fotoğrafları

Omar Sy Fotoğrafları Omar Sy Fotoğrafları Omar Sy Fotoğrafları Omar Sy Fotoğrafları Omar Sy Fotoğrafları