Ömer Gecü

Ömer Gecü
Rol :Senarist
Doğum Tarihi :27.7.1972
Doğum Yeri:İstanbul

Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu ve yönetmen.

Ömer Gecü İstanbul doğumlu aslen ise Giresunludur. Etiler Lisesi ve Marmara Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunudur.

Bugüne kadar birçok projede rol alan Ömer Gecü Fetih 1453, Muhalif Başkan, Alemde 1 Gece, Babaların Babası isimli sinema filmlerinde ve Kavak Yelleri, Küçük Kadınlar, Bahar Dalları, Karadağlar, Kılıç Günü, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Mazi Kalbimde Yaradır, Yamak Ahmet, Kızıl Elma ve Zeyrek ile Çeyrek isimli dizilerde rol almıştır.

Filmografi

2018 Koyver Gitsin
2018 Kurt Kapanı (Ayrıca Senarist)
2017 Düzensiz Düzenbazlar
2016 Babaların Babası
2016 Alemde 1 Gece
2012 Muhalif Başkan
2012 Fetih 1453

Televizyon

2017 Yalaza
2015 Zeyrek ile Çeyrek 'Bir Ramazan Temaşası'
2014 Kızıl Elma
2012 Yamak Ahmet
2011 Mazi Kalbimde Yaradır
2010 Öyle Bir Geçer Zaman ki
2010 Kılıç Günü
2010 Karadağlar
2010 Kavak Yelleri
2009 Bahar Dalları
2009 Küçük Kadınlar

Görev Aldığı Yapımlar

Ömer Gecü Fotoğrafları

Ömer Gecü Fotoğrafları Ömer Gecü Fotoğrafları Ömer Gecü Fotoğrafları Ömer Gecü Fotoğrafları Ömer Gecü Fotoğrafları