Ömür Atay

Ömür Atay
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1969

Türk senarist ve yönetmen.

9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü mezunudur. Çok sayıda kısa filmi vardır. TV için Aşk Meydan Savaşı ve Bir İstanbul Masalı adlı dizileri, reklam filmleri, beş yönetmen tarafından çekilen Anlat İstanbul filminde kırmızı başlıklı kız bölümünü çekmiştir.

Filmografi

2018 Kardeşler
2004 Anlat İstanbul
1997 Necropolis (Kısa Film)
1994 Gözlerinizden Geçtim (Kısa Film)
1992 Hisarönü (Video)

Televizyon

2013 A.Ş.K.
2009 Kapalı Çarşı
2009 Güldünya
2006 Rüya Gibi (Mini Dizi)
2003 Bir İstanbul Masalı
2002 Zor Baba
2002 Aşk Meydan Savaşı
1997 Ruhsar

Senaryo

2018 Kardeşler
1997 Necropolis (Kısa Film)
1994 Gözlerinizden Geçtim (Kısa Film)
1992 Hisarönü (Video)

Ödülleri

2005 1. Beyaz İnci TV Ödülleri - En İyi Dizi, Bir İstanbul Masalı 
1998 9. Orhan Arıburnu Ödülleri - En İyi Kısa Film, Necropolis
1998 19. İFSAK Kısa Film Yarışması - En İyi Film, Necropolis

Görev Aldığı Yapımlar

Ömür Atay Fotoğrafları

Ömür Atay Fotoğrafları Ömür Atay Fotoğrafları Ömür Atay Fotoğrafları Ömür Atay Fotoğrafları Ömür Atay Fotoğrafları