Ömür Özdemir

Ömür Özdemir
Rol :Senarist
Doğum Tarihi :1.1.1976
Doğum Yeri:İstanbul

Türk fenomen ve oyuncu.

Twitter’da Ceri Levis takma ismi ile tanınmıştır. Anne ve babası ilkokul öğretmenidir. İşletme Fakültesini bitirdikten sonra bir ilaç firmasında 12 yıl ilaç mümessilliği yapmıştır. İlk kez 2012 yılında Harem dizisiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Hayatını anlattığı Fazla Şaapma isimli kitabından beyaz perdeye uyarlanan 2020 yılı yapımı filmde aynı zamanda başrolde yer almıştır.

Filmografi

2020 Fazla Şaapma
2015 Bizans Oyunları: Geym of Bizans

Televizyon

2016 Hayat Sevince Güzel
2014 Güzel Köylü
2012 Harem

Görev Aldığı Yapımlar

Ömür Özdemir Fotoğrafları

Ömür Özdemir Fotoğrafları Ömür Özdemir Fotoğrafları Ömür Özdemir Fotoğrafları Ömür Özdemir Fotoğrafları Ömür Özdemir Fotoğrafları