Onur Aldoğan

Onur Aldoğan
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :23.10.1989
Doğum Yeri:İstanbul

Türk senarist ve yönetmen.

Kocaeli Üniversitesi İnşaat ve Anadolu Üniversitesi İşletme ve Sakarya Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmuştur. Doktor lakabıyla tanınmaktadır. Bugüne kadar 7 adet belgesel filmin yönetmenliğini yapmış, 100'ün üzerinde klip, reklam, kamu spotu çekimlerini gerçekleştirmiştir. 

Akademik olarak Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde öğretim görevlisi olarak görev yapmış olup, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Sahne Sanatları bölümünde ve çeşitli özel sanat okullarında kamera önü oyunculuk ve film yapım teknikleri dersleri vermiştir. Kocaeli Uluslararası Sanatçılar Derneği kurucu üyesidir. Halen çeşitli Tv programlarında çalışmakta, reklam ve klip yönetmenliği, görüntü yönetmenliği ve prodüksiyon işleri yapmaktadır.

Filmografi

2019 Cin Azabı
2019 SIFIR: Etkisiz Eleman
2018 Şeytan Geçidi En Ha Ra
2018 Sir-Ayet
2018 İşte Şimdi Yandık
2016 Benim Hikayem
2013 Eskiden

Televizyon

2011 Nastradamus Cafe
2013 Baba Kuzusu

Senaryo

2019 Cin Azabı
2018 Sir-Ayet

Görev Aldığı Yapımlar

Onur Aldoğan Fotoğrafları

Onur Aldoğan Fotoğrafları Onur Aldoğan Fotoğrafları Onur Aldoğan Fotoğrafları Onur Aldoğan Fotoğrafları Onur Aldoğan Fotoğrafları