Onur Atilla

Onur Atilla
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :18.5.1986
Doğum Yeri:İstanbul

Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu. 

Tam adı Rüştü Onur Atilla'dır. Anadolu Üniversitesi ile birlikte PERA Güzel Sanatlar Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi'nde okuduğu yıllarda tiyatro ile tanıştı. 2001 yılından beri çeşitli tiyatrolarda görev aldı. Birçok dizi ve sinema yapımında rol aldı. Çeşitli sahnelerde eğitmenlik yapmaktadır. Show Tv'de yayınlanmakta olan Güldür Güldür adlı TV dizisinde oynamaktadır.

Filmografi

2017 Salur Kazan: Zoraki Kahraman
2017 Cici Babam
2016 Deli Dumrul
2016 Dedemin Fişi
2014 Yola Çıkmak
2014 Olur Olur!
2014 Eyyvah Eyvah 3

Televizyon

2015 Buyur Burdan Bak (TV Programı)
2013 BKM Güldür Güldür
2012 İnsanlar Alemi
2011 Huzurum Kalmadı
2010 Şen Yuva
2009 Kahve Bahane
2007 Kavak Yelleri

Görev Aldığı Yapımlar

Onur Atilla Fotoğrafları

Onur Atilla Fotoğrafları Onur Atilla Fotoğrafları Onur Atilla Fotoğrafları Onur Atilla Fotoğrafları Onur Atilla Fotoğrafları