Onur Dikmen

Onur Dikmen
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.7.1981
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

İlköğretimi babasının öğretmen olması nedeni ile bulunduğu Şanlıurfa Arslanbaba ve Annabi köylerinde okumuştur. Daha sonra İstanbul’a gelerek Tuzla Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümü’nde okumuştur.

Kocaeli Üniversitesi Endüstriyel Elektronik Bölümü’nde ön lisans yapan Onur Dikmen daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olumştur. Mezuniyetin ardından birçok kamu ve özel tiyatrolarda çalışmıştır.

Kimse Bilmez (2019), Uzun Zaman Önce (2019) ve Janjan (2007) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Uzun Zaman Önce
2018 Kardeşler
2013 Hayatboyu
2009 İncir Çekirdeği
2009 Kara Köpekler Havlarken
2008 Mordkommission İstanbul
2007 Janjan

Televizyon

2019 Kimse Bilmez
2018 Can Kırıkları
2017 Anne
2015 Beyaz Yalan
2014 Benim Adım Gültepe
2012 Cinayet Masası İstanbul
2011 Tövbeler Tövbesi
2010 Umut Yolcuları
2009 Bu Kalp Seni Unutur mu?
2008 Dedektif Biraderler
2008 Doktorlar
2007 Kınalı Kuzular: Hasan Ethem
2005 Beşinci Boyut
2005 Belalı Baldız
2004 Büyük Buluşma
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2002 Koçum Benim
1992 Mahallenin Muhtarları

Görev Aldığı Yapımlar

Onur Dikmen Fotoğrafları

Onur Dikmen Fotoğrafları Onur Dikmen Fotoğrafları Onur Dikmen Fotoğrafları