Onur Tuna

Onur Tuna
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.7.1985
Doğum Yeri:Çanakkale

Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.

Filinta ve Bi' Küçük Eylül Meselesi adlı yapımlarla adını duyuran oyuncu, Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun olmuştur. Ortaokul yıllarında lisanslı olarak voleybol ve basketbolla ilgilenmiştir. Ayrıca İzmir'de 4 yıl model olarak çalışmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk dersleri almıştır. 2011 yılında Hayat Devam Ediyor adlı TV dizisi ile ekranlara ilk adımını atan oyuncu, günümüzde Filinta dizisinde Filinta Mustafa rolüyle başrol oynamıştır.

Filmografi

2020 Ağır Romantik
2014 Bi Küçük Eylül Meselesi

Televizyon

2020 Mucize Doktor
2018 Yasak Elma
2018 Altın Tepsi
2016 Cesur Yürek
2015 Filinta 'Bin Yılın Şafağında'
2014 Filinta 'Bir Osmanlı Polisiyesi'
2012 Hayat Devam Ediyor

Görev Aldığı Yapımlar

Onur Tuna Fotoğrafları

Onur Tuna Fotoğrafları Onur Tuna Fotoğrafları Onur Tuna Fotoğrafları Onur Tuna Fotoğrafları Onur Tuna Fotoğrafları