Ophelia Lovibond

Ophelia Lovibond
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :19.2.1986
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.


Filmografi

2003 Loving You (TV Filmi)
2005 Oliver Twist
2006 Crusade in Jeans
2007 Popcorn
2009 Bottle (Kısa Film)
2009 Shadows in the Sun
2009 Nowhere Boy
2010 Chatroom
2010 4.3.2.1
2010 London Boulevard
2011 No Strings Attached
2011 Turnout
2011 Mr. Popper's Penguins
2012 8 Minutes Idle
2012 The Poison Tree
2013 A Single Shot
2013 Thor: The Dark World
2014 Guardians of the Galaxy
2015 Man Up
2016 Tommy's Honour
2016 Otopsi

Televizyon

2000 The Wilsons
2003 Single
2003 The Bill
2005 Casualty
2005 Nathan Barley
2007 Holby City
2007 The Bill
2007 Heartbeat
2008 Messiah
2008 Delta Forever
2009 Lewis
2009 FM
2012 Titanic: Blood & Steel
2014 Inside No. 9
2014 Mr. Sloane
2017 W1A
2017 Elementary
2017 Hooten & the Lady

Müzik Videoları

2013 Gabrielle Aplin, 'Please Don't Say You Love Me'

Görev Aldığı Yapımlar

Ophelia Lovibond Fotoğrafları

Ophelia Lovibond Fotoğrafları Ophelia Lovibond Fotoğrafları Ophelia Lovibond Fotoğrafları Ophelia Lovibond Fotoğrafları Ophelia Lovibond Fotoğrafları