Owen Teague

Owen Teague
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.12.1998
Doğum Yeri:Florida

ABD'li oyuncu.

Tam adı Owen William Teague'dir. O (2017), O Bölüm 2 (2019) ve Bloodline (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Pitch (Kısa Film)
2020 The Empty Man
2019 Kötü Alışkanlık
2019 O Bölüm 2
2019 Mary
2019 I See You
2018 Every Day
2017 O
2016 Frekans
2015 Walt Before Mickey
2015 Wild in Blue
2015 Echoes of War
2013 The Visitation (Kısa Film)
2013 Timmy Muldoon and the Search for the Shadoweyes Bandit (Kısa Video)
2013 Under and Above (Kısa Film)
2013 Contest

Televizyon

2021 Locke & Key (TV Filmi)
2020 The Stand
2019 Mrs. Fletcher
2017 Kara Ayna
2017 Bloodline
2016 Mercy Street
2015 Bones
2014 Reckless
2013 CollegeHumor Originals
2013 NCIS: Los Angeles
2013 Reckless (TV Filmi)
2012 Malibu Country

Görev Aldığı Yapımlar

Owen Teague Fotoğrafları

Owen Teague Fotoğrafları Owen Teague Fotoğrafları Owen Teague Fotoğrafları Owen Teague Fotoğrafları Owen Teague Fotoğrafları