Ozan Çobanoğlu

Ozan Çobanoğlu
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :6.2.1980
Doğum Yeri:Kars

Türk oyuncu. Aşık Murat Çobanoğlu'nun oğludur.

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden 2004 yılında mezun olmuştur. İzmir ve Ankara Devlet Tiyatroları'nda görev aldıktan sonra 2005 yılından itibaren Konya Devlet Tiyatroları'nın kadrolu elemanıdır. Samanyolu TV de Tek Türkiye dizisinde başrol oyuncu olarak görev aldı.

İlk evliliğinden Doruk isminde bir oğlu olan oyuncu ikinci evliliğini Tek Türkiye dizisinde tanıdığı Ezgi Sertel ile yapmıştır.

Filmografi

2009 Kollama
2005 Şubat Soğuğu
2007 Tek Türkiye
2006 Yağmurdan Sonra
2002 Sırlar Dünyası
2007 Beşinci Boyut
2011 Anneler ile Kızları
2012 Fetih 1453
2012 İffet
2013 Galip Derviş
2014 Küçük Ağa
2012 Eksik Sayfalar
2015 Bir Deniz Hikayesi
2016 Arka Sokaklar 

Görev Aldığı Yapımlar

Ozan Çobanoğlu Fotoğrafları

Ozan Çobanoğlu Fotoğrafları Ozan Çobanoğlu Fotoğrafları Ozan Çobanoğlu Fotoğrafları Ozan Çobanoğlu Fotoğrafları Ozan Çobanoğlu Fotoğrafları